1 Ağu 2010

Konser - Funda Arar



Yer: Kuruçeşme Arena
Sıcak bir Temmuz gecesi..Mel&Vili, öncesinde tiramisu+çay, kumpir+çay eşliğinde dedikodu, ardından Beşiktaş'tan Kuruçeşme Arena'ya kadar ahenkli bir yürüyüşle varış :)
Güçlü bir ses Funda Arar. Detone olmayan, kuvvetli ve etkili bir ses. Bu konseri 70-80'li yıllara ait bir nostolji konseriydi. İlk bölümde, 70'li yıllar çok çok keyifliydi. 80'ler biraz daha ağır, damardan şarkılarla hüzünlendirdi..
Livaneli'den Karlı Kayın şarkısını söylemesi, bizim için gerçek bir nostalji oldu. Yine böyle bir temmuz akşamında, 95 yılında bir tatil köyünün barında, iki kafadar uzatılan mikrofona bu şarkıyı söylemiştik. 15 yılın ardından, önce karlı kayın..ardından, çok sevdiğimiz "yapma dedim, yaptın gönül" süperdi..
Güldük, dinledik, söyledik, hüzünlendik, yine güldük :)
küçük not: güzel bir fotoğraf çekmişim, eklemesem olmazdı..

1 yorum:

ANILARINIZ HİKAYENİZ OLSUN dedi ki...

Evet, güzel bir kare yakalamışsın gerçekten:)

Bir ara yine gözlerimizden yaşlar geldiğini hatırlıyorum gülmekten. Yanımda oturan beyefendiye ilişkin gözlermlerim bir ara içten içe kopardı beni ve seninle paylaştıklarım haricinde de içimde kahkahalar attırdı resmen:))

Vilicim çok keyifli bir akşamdı. Diğer konser biletleri içinde çalışmalarım devam edecek, aam "ayakta" olmamasına özen göstererek:)

Çok eğlendim..teşekkür ederim bir Temmuz akşamını benimle paylaştığın için.. Bu arada Funda neden kendi şarkılarını(da) söylemedi diye de hafiften kızgınım...fark etmiş midir acaba?:)

MEL