1 Ağu 2010

Di Caprio / Başlangıç..



Biraz matrix, biraz avatar denebilir belki de..Ama muhteşemdi. Soluk soluğa, düşündürmeye zorlayıcı, anlamaya itici, bir saniyesini kaçırmadan, sonraki adımın telaşında kendinizi bulduğunuz. Konu rüyaların içinde yaşanan gerçekler olunca, gerçeklerin içinde beliren düşler, bunların ekrandan bize yansıltılması da, muhteşemdi..Birden binaların içine dolan sular, patlayan, çöken yollar vs.vs. (çokta detay vermemeli, yeni izlenmeye başlamışken)





Di Caprio ve diğer tüm oyuncular etkileyiciydi. Salonda derin bir sessizlik, kıpırtısızlık hakimdi :)


Uyanmalarını sağlamak için dinledikleri müzik Edith Piaf'ın şarkısıydı. Neden özellikle o şarkı diye düşündürdü, doğrusu..


4 yorum:

ANILARINIZ HİKAYENİZ OLSUN dedi ki...

Ho hooo..yine beeen!:)
Sinir bozucu oldu farkındayım ama yapacak bir şey yok..sonuçta filmlerin %99 unu birlikte izliyoruz:))

Bu dehşet bir filmdi yalnız..nasıl bir heyecan ve şaşkınlık içinde izlediğimizi arada sırada aldığımız derin nefeslerden anlıyordum:)

Leonardo büyümüş..çok büyümüş..(nedense biz bir türlü büyümüyoruz)ama yakışmış bu haller de:)

yine keyifli bir gündü, birlite geçen Vilicim..ne kadaaan güzel:)

beenmaya dedi ki...

bu filmle ilgili henüz seyretmeden aklımda yer edenler; matrix vb filmlerin rekorunu kırmış olması ve de filmdeki tüm takım elbiselerin türkiye'den olması

:))

Adsız dedi ki...

filmi izledim ve konusu filmin akisi süper tekrar gidip izleyecegim..bu zamana kadar etkilendigim en iyi filmlerden biri..mükemmel..

neslihan dedi ki...

Ben sinemada sadece görsel şov izlemeye gidenlerden olduğum için...son zamanların en iyi iki filminden biri benim için...Avatar ve Başlangıç:)

Bu arada katılmamak elde değil:)evet Leonardo büyümüş hem de çookkk...

Sevgiler...

Nesli