4 Kas 2009

Yukarı Bak :)








Animasyon filmleri çok ama çok seviyorum. Küçük izleyiciler, içindeki duygularını, yüz ifadelerini ne kadar yakalıyorlar bilemiyorum ama, benim gibi izleyen pek çok büyükte aynı etkiyi bıraktığına eminim. Yine çok duyguluydu ve anlamlı..


Pixar'ın daha önceki filmlerini izleyenler, en başında konuşma olmaksızın, bir kısa film gösterildiğini biliyorlardır, mutlaka. Hangisindeydi hatırlamıyorum ama Kardan Adam'ın macerası hâlâ aklımda..Bunu da, unutucağımı sanmıyorum.


Filmlerin konusunu yazmıyorum ki, izlemek istenlere kötülük olmasın. Son izlediğim gerçek bir kaç sinema filmi arasında en sıcak ve hayata dair olanıydı diyebilirim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Muhteşem bir filmdi.........
Hayatın nasıl bir macera olduğunu, sevgi vebağlılığı anlamak için mutlaka erişkinlerin gitmesi gereken bir film. 3. boyuta ermek gerek!

sufi dedi ki...

Ben daha izleyemedim ama tanıtım filmini aylar önce blogda yayınlamıştık. Suratsız ihtiyarla çocuk sonunda gökyüzünde uzlaştı mı merak ettim, sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

Uzağa Giden Kadın @ Evet, 3.boyut tam anlamı doğru bir ifade :) teşekkürler.


sufi @ Suratsız olmaya çalışan, yumuşacık yürekli bir ihtiyar :) çok farklı bir macera yaşadılar, birlikte.

pınar gencal dedi ki...

yaşlı adamın eşini kaybedip evde yalnız kaldığı sahnede gerçekten çok duygulandım ve sanırım o sırada koskoca salonda ağlayan bir bendim:)